VAN / SARAY - Saray Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü anısına ilçemizde program düzenlendi. Başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyoruz. Programda emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"1-7 Mart Deprem Haftası Afet ve Acil Durum Eğitim ve Tatbikatı" kapsamında; Okul pansiyonumuzda öğrenci ve belletmen öğretmenlerimizin katılımıyla 07 Mart 2024 Perşembe günü saat 20:00'da,  Deprem Tahliye Tatbikatı yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz öğretmenleri tarafından velilerimiz ile görüşme gerçekleştirildi. Öğretmenlerimiz velilerimizi öğrenci devamsızlık durumları ve akademik başarıları hakkında bilgilendirdiler.

Ock

Kitap Van Projesi kapsamında Valiliğimiz tarafından gönderilen kitaplar öğrencilerimize dağıtıldı. Valimiz sayesinde kütüphanemiz ve sınıf kitaplıklarımız kitaplarla zenginleştirildi.

Ock

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Cengiz ERGÜL'ün katılımıyla öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikte pansiyonumuzun sinema odasında Buğday Tanesi filmini hep birlikte izledik.Buğday Tanesi filmi engelli bir bireyin hayata tutunma mücaadelesini anlatmaktadır.

Ock

Öğrencilerimiz İlçemiz Kaymakamı Sayın Eyup GÜRDAL'ı makamında ziyaret ederek, röportaj yaptılar.

Ock

Kar tatilini eğlenceli hale dönüştüren öğrencilerimiz; kardan adamlar yaparak en güzelini seçmeye karar vermesi için Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Cengiz ERGÜL'ü davet ettiler. Sayın müdürümüz bütün kardan adamları çok beğendi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz hep birlikte eğlenceli vakit geçirdiler.

Ara

Okulumuzda LGS için deneme sınavı yapılmaya devam ediyor. Okul geneli ve ilçe geneli düzenli olarak yapılan sınavlarda başarı belgesi alan öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz öğrencileri ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Ümüdin SORDABAK ve Bayram ÖZGÜN ile ilçemizde bulunan Hz. Ali Cami'sini ziyaret ederek 'CAMİYLE TANIŞIYORUM' etkinliği düzenledilir.

Ara

Okulumuz öğrencilerine en başarılı öğrenci, kendini akademik anlamda en çok geliştiren öğrenci, okulda en temiz sınıf , pansiyonda en temiz oda ve çeşitli alanlarda öğrencilerimize aylık olarak verilen hediyeler verilmeye hızla devam ediyor. Öğrencilerimizi kendilerini olumlu yönde geliştirmeleri konusunda tebrik eder başarılarının devamını deneriz.

Ara

Okulumuzda bütün sınıflarda Yerli Malı Haftası kutlaması yapıldı. Sayın İlçe Millli Eğitim Müdürümüz Cengiz ERGÜL ve şube müdürlerimizin de katılımıyla öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte eğlenceli bir kutlama gerçekleştirildi.

Ara

Türkçe öğretmenimiz Tayyip Çakıcı ve okulumuz öğrencileri ile Saray İlçe kütüphanesini tanıyorum etkinliği gerçekleştirildi. Kütüphane ziyaretinde  öğrencilerimiz çeşitli kitapları okuyarak eğlenceli vakit geçirdiler.

Ara

Okulumuzda 24 Kasım Öğretmenler Günü yapılan programla kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan programda günün anlam ve önemi ile ilgili şiirler ve yazılar okundu. Programda emeği geçen idaremize, öğretmen ve öğrencilerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz Sivil Savunma Kulubü, İtfaiye Daire Başkanlığı Saray İtfaiye Grup Amirliği katkılarıyla  yangın tatbikatı düzenledi. Öğrenci ve öğretmenlere yönelik temel yangın eğitimi, yangın anında yapılması gerekenler ve yangın söndürme tüpü kullanımı hakkında bilgiler verilip uygulama gerçekleştirildi.